Fjerning av den spesielle ballen på fotsteinstenen og også
نوشته شده توسط : Rafal Smietana

Den spesielle velstrukturerte høyhælken potten, den store fotkulen og den sømløse høyere blandingen for å gi den spesielle Piste N2v3 noen beskyttet drakt som kommer fra høy hæl for å kunne lopeskonorge.com/zoom-winflo-4-c-119_216.html bunnen. Våre egne slitestyrere har egentlig verdsatt Treasure Izumi's "pølse-link" snørebånd, som vanligvis opprettholder knutene begrenset uten å knuse eller være bekymret for ombinding under den aktuelle pisten.

Den spesielle Piste N2v3 vil være lys pluss mer fleksibel i forhold til regjeringen N3, men ikke siden strippet rett ned fordi N1. Våre egne slitestyrere vurderte likevel at den fete økonomiske besparelsesbehovet allerede er mye mer betydelig, og forstår at det overskytende forsvaret som er tilgjengelig fra den spesielle N3s optimale bare har vært vel verdt den spesielle beskjedne 0. 2oz fete kostnader på N2v3 . Nok en gang er det virkelig overskyet akkurat hva spesialisert nisje fyller N2v3. Det er virkelig en tilpasningsbar pistestang, men ikke spesifikk tilstrekkelig fra din søvn angående Treasure Izumis offroad-serie. Fjerning av den spesielle ballen på fotsteinstenen og også senking av hvor stor er den spesielle bunnstøtfangeren ville sikkert barbere fett og øke smidigheten, og gitt at dette bare ikke er en burly piste støvel, ville de spesielle justeringene sannsynligvis ikke påvirke effektiviteten effektivt .

Treasure Izumi benytter seg av Private EnergyFoam inne i mellomsåle om piste sko eller støvler, som vanligvis kan føle seg livlig og også energisk om mange forskjellige etasjer som inkluderer asfalt. Den spesielle Piste N2v3 er ikke noe annet, til tross for at en enkelt slitasje tester observert den reduserte oppsamlingsplassen, betyr at det virkelig er en mindre mengde reaktiv total sammenlignet med den mye mer deluxe N3.





:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آبان 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: